Activiteiten

Themadag 'Zonnepanelen' (incl. sessie Elektrisch laden)

Datum 18-09-2021
09:00 tot 13:00

Zonnepanelen zijn een goede investering. In de woning, het milieu én de eigen portemonnee. Hoe zit het met zonnepanelen als het dak onderdeel is van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Kun je als lid zelf panelen leggen? En hoe organiseer je met andere eigenaren een gezamenlijk zonnesysteem? Om VvE's hierbij te helpen, organiseert VVE-010 een workshop over zonnepanelen. Dit doen we op de themadag 'Uw dak is geld waard' van de WoonWijzerWinkel. Deelnemers aan de workshop zijn welkom vragen te stellen over hun eigen situatie. Na afloop heeft u inzicht in welke oplossingen voor jullie VvE interessant zijn.

Aansluitend is er nog een informatiesessie over 'elektrische laadpalen voor VvE's'. Steeds meer VvE's willen eigen laadpalen. Een mooie combinatie is dan met zelf opgewekte stroom.

Op deze dag kunt u ook informatie opvragen bij experts. En er is ruimschoots gelegenheid om in de showroom producten en materialen te bekijken. Iedereen is van harte welkom!

Programma

9.00 – 9.30 uur: Inloop met koffie en thee
9.30 – 10.30 uur: Workshop over zonnepanelen voor VvE’s, door Martijn de Gier of Yke Rippen (namens VVE-010)
11.00 – 11.30 uur: Presentatie kansen en mogelijkheden voor elektrische laadpalen voor VvE’s, door gemeente Rotterdam (namens VVE-010)
tot 13.00 uur: Gelegenheid om in de hal te kijken en vragen te stellen aan de aanwezige adviseurs van de WoonWijzerWinkel en VVE-010

Deelnemen
loading