Activiteiten

WEBINAR: Groene daken

Datum 18-03-2021
19:30 tot 21:00
Locatie Webinar

Van grijs, plat vlak naar groen multifunctioneel dak

Webinar over de meerwaarde, de kosten en de baten

Hittestress en wateroverlast in de stad, je hoort er steeds vaker over. Ook is er het verlangen naar meer groen om ons heen, en willen we graag een gezonde leefomgeving creëren voor onszelf en onze kinderen. Het zijn de uitdagingen van deze tijd. VVE-010 informeert graag over manieren om deze uitdagingen aan te gaan en groene wensen te realiseren. Een van die manieren is het duurzaam benutten van het daklandschap, dat smachtend ligt te wachten om vergroend te worden. Op veel van onze daken kan vergroening zelfs gecombineerd worden met waterberging, het opwekken van energie, wonen, werken en recreëren.

Rooftop Revolution wil Rotterdamse VvE's graag laten ontdekken wat er allemaal mogelijk is op de daken en hoezeer het loont om hierin te investeren. Rooftop Revolution laat in dit webinar ook zien hoe ze samen met VVE-010 kan helpen bij de aanpak, het participatieproces en het verkrijgen van inzicht in de kosten en de baten. Zo gaan we samen van grijs, plat vlak naar groen, multifunctioneel dak!

Het webinar wordt o.a. gegeven door DakenDiva Esther Wienese en Pamela Logjes & Jan Henk Tigelaar van Rooftop Revolution Rotterdam.

Vanwege het corona-virus wordt de informatieavond gegeven als webinar. De deelnemers volgen de bijeenkomst vanuit hun eigen huis. Vóór aanvang krijgen de deelnemers een link toegestuurd om in te loggen op de online omgeving van de bijeenkomst. Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis.

Dit is de link naar de bijeenkomst: https://us02web.zoom.us/j/84161242639?pwd=RE4vQXBnMUJEdDBmYXBJVDZUNVN3UT09

Passcode: 525754

Wij stellen het op prijs als u zich nog wel aanmeldt via de knop hieronder. U ontvangt dan geen link meer per e-mail.

rr logo2logo dakendiva 2

loading