loading

Activiteiten

Platformbijeenkomst VvE-besturen centrum

Datum 27-06-2019
19:30 tot 21:30
Locatie Blue City

Speciaal voor actieve particuliere besturen en commissies in Verenigingen van Eigenaars (VvE's) in het centrum van Rotterdam houden wij een platformbijeenkomst. Gezien diverse dynamische actualiteiten, zoals de energietransitie, nieuwe wetgeving inzake reservering, stijging van bouwkosten, een stijgende woningmarkt en ondermijning, willen we actieve besturen en commissies bij elkaar brengen.

Als onafhankelijke stichting voor appartementseigenaren in Rotterdam heeft VVE-010 gesproken met een aantal actieve bestuurs- en commissieleden om een platform op te richten voor en door actieve besturen/commissies. Het doel is onder meer om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Deze platformbijeenkomst, op 27 juni 2019 in Blue City, komt hieruit voort. De avond is interactief en informeel van opzet. Op deze avond gaan wij graag met u in gesprek over de diverse thema's waar u binnen een VvE mee te maken heeft, u kunt dan direct ervaringen met elkaar uitwisselen. Deelname is gratis.

Programma

Inloop met koffie vanaf 19.15 uur
19.30 uur - Opening en vragenronde door de heer Dekker en Martijn Lek (VVE-010)
19.40 uur - Korte presentatie directie Veiligheid en politie inzake ondermijning
20.00 uur - Voorstelronde en bespreken actuele thema's: aan de hand van grootte en bouwjaar zullen de aanwezige geïnteresseerden op verschillende tafels worden ingedeeld.
21.00 uur - Afstemmen vervolgthema's
21.30 uur - Sluiting