loading

Activiteiten

WEBINAR: Rekenen aan zon

Datum 02-07-2020
19:30 tot 21:00
Locatie Webinar

Zonnepanelen op je dak van je eigen VvE: hoe pak je dat aan? In deze informatiebijeenkomst ga je in een klein gezelschap concreet aan de slag met je eigen woongebouw. Door vooraf je VvE met aantal appartementen door te geven kunnen we je al op weg helpen. Een onafhankelijke expert in duurzame energie legt uit hoe je besparingen doorrekent. Aan het eind van de avond weet je welke oplossing de beste is voor jouw eigen VVE en welke vervolgstappen je met je VvE kan zetten. Ook krijg je tips waar je rekening mee kan houden in een offertetraject met leveranciers.

Je kunt je tot 28 juni aanmelden voor deze sessie. Er kunnen maximaal 8 VvE's deelnemen. Per VvE kunnen maximaal twee deelnemers naar de sessie komen.

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel zonnepanelen er op het dak van je VvE geplaatst kunnen worden, heeft de expert de volgende gegevens nodig:

Adresgegevens van de VvE en het aantal appartementen.

Vanwege het corona-virus wordt de cursus gegeven als webinar. De deelnemers volgen de cursus vanuit hun eigen huis. Vóór aanvang krijgen de deelnemers een link toegestuurd om in te loggen op de online omgeving van de bijeenkomst. Meer informatie over de voorbereiding volgt eveneens na de aanmelding.


Kunt u zich niet meer aanmelden voor deze activiteit?
Dan is het maximum aantal deelnemers bereikt. Stuur een bericht naar info@vve010.nl om u op de wachtlijst te plaatsen.