loading

Activiteiten

Themadag 'Gasloos wonen'

Datum 10-10-2020
09:00 tot 13:00

Duurzaamheid is van belang voor de toekomstwaarde van jullie gebouw en maakt wonen comfortabel. We verwarmen nu de woning meestal met aardgas. Maar hoe lang blijven we dat doen? De overheid heeft aangegeven dat onze energievoorziening in 2050 volledig duurzaam moet zijn. Maar hoe kun je dat realiseren binnen jouw VvE en waar moet je beginnen? Met isoleren of toch met zonnepanelen? En als het aardgas er in de toekomst niet meer is, wat betekent dat voor jezelf en de VvE? En zijn er subsidies voor verduurzamen?

Wij bereiden u voor op aardgasvrij wonen met de themadag 'Gasloos wonen' die we organiseren in samenwerking met de WoonWijzerWinkel. In onze presentatie over aardgasvrij wonen voor VvE's komen alle stappen aan de orde die doorlopen moeten worden om een VvE aardgasvrij te maken.

Op deze dag kunt u ook informatie opvragen bij experts. En er is ruimschoots gelegenheid om in de showroom producten en materialen te bekijken. Meer informatie over de themadag: www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Het programma is als volgt:
9.00 uur Inloop met koffie
9.30 uur Algemene introductie VVE-010
9.45 uur Gasloos wonen in een VvE
11.00 uur Rondkijken in de hal en ruimte voor vragen
13.00 uur Afsluiting

Iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis.

Deelnemen