loading

Activiteiten

WEBINAR themadag 'Gasloos wonen'

Datum 10-10-2020
09:30 tot 10:30
Locatie Webinar

Duurzaamheid is van belang voor de toekomstwaarde van jullie gebouw en maakt wonen comfortabel. We verwarmen nu de woning meestal met aardgas. Maar hoe lang blijven we dat doen? De overheid heeft aangegeven dat onze energievoorziening in 2050 volledig duurzaam moet zijn. Maar hoe kun je dat realiseren binnen jouw VvE en waar moet je beginnen? Met isoleren of toch met zonnepanelen? En als het aardgas er in de toekomst niet meer is, wat betekent dat voor jezelf en de VvE? En zijn er subsidies voor verduurzamen?

Wij bereiden u voor op aardgasvrij wonen met een workshop die we geven op de themadag 'Gasloos wonen'. Deze organiseren we in samenwerking met de WoonWijzerWinkel. In onze presentatie over aardgasvrij wonen voor VvE's komen alle stappen aan de orde die doorlopen moeten worden om een VvE aardgasvrij te maken. Na afloop heeft u inzicht in welke oplossingen voor jullie VvE interessant zijn.

Vanwege corona wordt de workshop gegeven als webinar. De deelnemers volgen de digitale bijeenkomst vanuit hun eigen huis. Vóór aanvang krijgen de deelnemers een link toegestuurd om in te loggen op de online omgeving van de bijeenkomst. Tijdens de digitale versie van de workshop kunt u vragen stellen via de chatfunctie over uw eigen situatie.

Programma

De digitale deur gaat om 9.15 uur open
9.30 – 10.30 uur: Digitale workshop over zonnepanelen voor VvE’s, door Mark Bal (VVE-010)

Iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis.

Deelnemen