loading

Activiteiten

×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :verwijderen: Kan de map niet verwijderen. Pad: /home/vve010/public_html/cache/page

Themadag 'Zonnepanelen' (op locatie) - VOL!

Datum 12-09-2020
09:00 tot 13:00

Zonnepanelen zijn een goede investering. In de woning, het milieu én de eigen portemonnee. Hoe zit het met zonnepanelen als het dak onderdeel is van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Kun je als lid zelf panelen leggen? En hoe organiseer je met andere eigenaren een gezamenlijk zonnesysteem? Om VvE's hierbij te helpen, organiseert VVE-010 een workshop over zonnepanelen. Dit doen we op de themadag 'Uw dak is geld waard' van de WoonWijzerWinkel. Deelnemers aan de workshop zijn welkom vragen te stellen over hun eigen situatie. Na afloop heeft u inzicht in welke oplossingen voor jullie VvE interessant zijn.

Op deze dag kunt u ook informatie opvragen bij experts. En er is ruimschoots gelegenheid om in de showroom producten en materialen te bekijken. Iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis.

NB Vanwege coronamaatregelen kunnen maximaal 20 mensen deelnemen aan de workshop. Als u met een partner of buurman wilt komen, geeft u zich dan beiden op i.v.m. de beschikbare plaatsen. Het is ook mogelijk de bijeenkomst vanuit huis te volgen. U kunt zich voor de digitale versie (webinar) hier aanmelden.

Programma

9.00 – 9.30 uur: Inloop met koffie en thee
9.30 – 10.30 uur: Workshop over zonnepanelen voor VvE’s, door een expert (namens VVE-010)
tot 13.00 uur: Gelegenheid om in de hal te kijken en vragen te stellen aan de aanwezige adviseurs van de WoonWijzerWinkel en VVE-010

NB Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar in de WoonWijzerWinkel, u kunt zich nog wel aanmelden voor de digitale bijeenkomst.


Kunt u zich niet meer aanmelden voor deze activiteit?
Dan is het maximum aantal deelnemers bereikt. Stuur een bericht naar info@vve010.nl om u op de wachtlijst te plaatsen.