loading

Activiteiten

Digitale informatiebijeenkomst 'Wonen in Reyeroord'

Datum 27-10-2020
19:00 tot 21:00
Locatie Webinar

In Reyeroord is de gemeente volop aan de slag om te werken aan een duurzame toekomst voor de wijk. Als onderdeel daarvan gaat Reyeroord als één van de eerste wijken in Rotterdam van het aardgas af. Dat betekent dat we straks geen aardgas meer gebruiken om huizen te verwarmen, te koken en te douchen. Dat is veiliger en duurzamer. Maar wat betekent dit voor u? En voor uw VvE? Het is slim als u met de VvE daar nu al over gaat nadenken. De gemeente Rotterdam en VVE-010 bieden hierbij een helpende hand. Graag willen wij hierover met u in gesprek. Helaas kan dat niet fysiek vanwege de corona-richtlijnen, maar wel digitaal.

Digitale bijeenkomst

Op 27 oktober en 28 oktober hebben we een digitale bijeenkomst in Microsoft Teams. U kunt zelf kiezen welke dag en tijdstip u het beste uitkomt:

  • Dinsdag 27 oktober van 19.00 - 21.00 uur
  • Woensdag 28 oktober van 16.00 - 18.00 uur

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst van 27 oktober. Klik hier voor de bijeenkomst op 28 oktober.

Bij het aanmelden vragen wij uw mening over 10 stellingen. Wij stellen het op prijs als deze worden beantwoord. Vóór de bijeenkomst krijgt u per e-mail een link voor de digitale bijeenkomst inclusief een handleiding en spelregels voor het gebruik van Microsoft Teams. Per post krijgt u nog een pakketje dat u tijdens de bijeenkomst nodig heeft.

NB Aanmelden kan uiterlijk t/m zondag 25 oktober. Deelname is gratis. Per bijeenkomst worden maximaal 16 personen toegelaten. Als dit aantal bereikt is, is het niet meer mogelijk aan te melden. Stuur in dat geval voor plaatsing op de wachtlijst een bericht naar info@vve010.nl.


Kunt u zich niet meer aanmelden voor deze activiteit?
Dan is het maximum aantal deelnemers bereikt. Stuur een bericht naar info@vve010.nl om u op de wachtlijst te plaatsen.