Activiteiten

WEBINAR: Gasloos wonen

Datum 17-06-2021
19:30 tot 20:45
Locatie Webinar

Duurzaamheid is van belang voor de toekomstwaarde van jullie gebouw en maakt wonen comfortabel. We verwarmen nu de woning meestal met aardgas. Maar hoe lang blijven we dat doen? De overheid heeft aangegeven dat onze energievoorziening in 2050 volledig duurzaam moet zijn. Maar hoe kun je dat realiseren binnen jouw VvE en waar moet je beginnen? Met isoleren of toch met zonnepanelen? En als het aardgas er in de toekomst niet meer is, wat betekent dat voor jezelf en de VvE? En zijn er subsidies voor verduurzamen?

Wij bereiden je voor op aardgasvrij wonen met deze digitale informatiebijeenkomst. Alle stappen komen aan de orde die doorlopen moeten worden om een VvE aardgasvrij te maken. Na afloop heb je inzicht in welke oplossingen voor jullie VvE interessant zijn.

Vanwege corona wordt de bijeenkomst gegeven als webinar. De deelnemers volgen de digitale bijeenkomst vanuit hun eigen huis. Vóór aanvang krijgen de deelnemers een link toegestuurd om in te loggen op de online omgeving van de bijeenkomst.

Iedereen is van harte welkom. Deelname is gratis.

Dit is de link naar de bijeenkomst:

https://us02web.zoom.us/j/86564595666?pwd=Y3JEbSsvd0dDMFV4d1puNVNFZU05UT09

Passcode: 127268

Wij stellen het op prijs als je je nog wel aanmeldt via de knop hieronder. Je ontvangt dan geen link meer per e-mail.

loading