loading

Hulp bij verduurzamen van jouw VvE

Heeft jouw Vereniging van Eigenaren plannen om het pand energiezuiniger te maken? Een goed voornemen, want zo gaat het gebouw met zijn tijd mee en besparen jullie zelf energie en geld. De aanpak van jouw VvE hangt uiteraard af van welke maatregelen jullie willen nemen. Daarnaast van de grootte van de VvE, de financiële ruimte en het draagvlak voor de plannen. En is er voldoende kennis in huis om de juiste beslissingen te nemen?

Voor grote én kleine VvE's

In het proces van verduurzamen kom je dikwijls voor complexe keuzes te staan. Welke richting kies je? Bij VVE-010 zijn grote én kleine VvE's met al hun vragen over verduurzaming welkom. Wij helpen bij het vinden van passende maatregelen en de beste aanpak. Wil jouw VvE echt een grote duurzame stap zetten? Dan is ons intensief energieadvies wellicht geschikt. Dit traject is beschikbaar voor grote VvE's (>10 eenheden). Wil je eerst in grote lijnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor je VvE en dan in kleinere stappen overgaan tot uitvoering? Dan gaan wij met de energiebespaarverkenner aan de slag en laten je de mogelijke maatregelen zien. Van deze service kunnen ook kleine(re) VvE's gebruik maken.

Heb je vragen of wil je meer weten over de verschillende trajecten? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel (010) 423 79 79 of kijk op onze pagina over verduurzamen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming