loading

Platformbijeenkomst VvE-besturen centrum - 27 juni, Blue City

Speciaal voor actieve particuliere besturen en commissies in Verenigingen van Eigenaars (VvE's) in het centrum van Rotterdam organiseert VVE-010 een platformbijeenkomst. Gezien diverse dynamische actualiteiten, zoals de energietransitie, nieuwe wetgeving inzake reservering, stijging van bouwkosten, een stijgende woningmarkt en ondermijning, willen we actieve besturen en commissies bij elkaar brengen.

Als onafhankelijke stichting voor appartementseigenaren in Rotterdam heeft VVE-010 gesproken met een aantal actieve bestuurs- en commissieleden om een platform op te richten voor en door actieve besturen/commissies. Het doel is onder meer om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Deze platformbijeenkomst, op 27 juni 2019 in Blue City, komt hieruit voort. De avond is interactief en informeel van opzet. Op deze avond gaan we met elkaar in gesprek over de diverse thema's waar VvE's mee te maken krijgen. Deelname is gratis.

Programma
Inloop met koffie vanaf 19.15 uur
19.30 uur - Opening en vragenronde door de heer Dekker en Martijn Lek (VVE-010)
19.40 uur - Korte presentatie directie Veiligheid en politie inzake ondermijning
20.00 uur - Voorstelronde en bespreken actuele thema's: aan de hand van grootte en bouwjaar zullen de aanwezige ge√Įnteresseerden op verschillende tafels worden ingedeeld.
21.00 uur - Afstemmen vervolgthema's
21.30 uur - Sluiting

Ja, ik wil er graag bij zijn

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming