loading

Open huis: bezoek op 22 en 30 november een succesverhaal

Op de website RotterdamEnergieBesparing.nl staan verschillende verhalen van Rotterdammers die met succes energiebesparende maatregelen hebben genomen in hun huis. Maar wat kun je daar zelf van leren? Op vrijdag 22 en zaterdag 30 november kun je een bezoekje brengen aan Walther in Prinsenland en Ed in IJsselmonde om hun succesverhalen van dichtbij te bekijken.

Walther en zijn vrouw wonen in een hoekwoning uit 1992 in Prinsenland. Ze besloten om allerlei maatregelen te nemen om energie te besparen, zoals nieuwe isolatie. Ook besloot het stel voor het resterende energieverbruik te kiezen voor duurzame energie. Walther: "We hebben op internet gekeken, veel gelezen en ook met andere mensen erover gepraat. Zo is er iemand van de Duurzaamheidswinkel bij ons thuis langsgekomen. Dit soort stappen hebben we genomen om steeds zekerder te zijn van de keuze die we uiteindelijk maakten." Deze keuze viel uiteindelijk op een warmtepomp en zestien zonnepanelen. Op vrijdag 22 november van 16.00 tot 17.00 uur kun je zelf bekijken hoe comfortabel je in een energiezuinig huis woont tijdens het Open Huis van Walther in Prinsenland.

Is het voor jou niet mogelijk om vrijdagmiddag naar Prinsenland te komen? Je bent ook van harte welkom om op zaterdag 30 november van 10.30 tot 11.30 uur de duurzame woning van Ed in IJsselmonde te bezoeken.

Lees meer

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming