loading

Cursus Rotterdamse VvE's met Energie start op 11 februari

Op 11 februari start weer een cursus Rotterdamse VvE's Met Energie (RVME). In drie avonden worden VvE-leden op weg geholpen naar een goed plan voor verduurzaming van het gebouw en het motiveren van de medebewoners. Deelnemers krijgen op de cursus juridische, financiële en technische kennis aangereikt die relevant is bij verduurzaming. Hierbij is veel aandacht voor het proces van besluitvorming in de VvE. Ook wordt er gekeken naar de betaalbaarheid van de plannen. Aan het einde van de cursus beschik je over de kennis en praktische handvatten om samen met je medebewoners een goed stappenplan te maken om jullie gebouw te verduurzamen.

Dit is de 13e keer sinds 2015 dat de cursus gegeven wordt. Ruim 230 VvE-leden hebben inmiddels meegedaan in Rotterdam. Ook in andere locaties in Nederland wordt de cursus goed bezocht.

De cursus bestaat uit drie avonden op 11 en 18 februari en 3 maart. De ervaren begeleiders zijn Corine Erades en Mimi Slauerhoff. Deelname is gratis. De cursus is dit jaar ook nog op andere data.

Meer informatie en aanmelden

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming