loading

Energieontbijt op 7 maart - Een betaalbare energierekening

Maakt u zich wel eens zorgen of u de energierekening kunt betalen? Bent u benieuwd hoe hierop is te besparen? Wilt u met hulp van een energiecoach leren besparen of wilt u zelf energiecoach worden? Kom dan naar het Energieontbijt op zaterdag 7 maart van 10.00-12.00 uur in de Duurzaamheidswinkel. Dit energieontbijt wordt georganiseerd in samenwerking met de Energiebank. De Energiebank helpt Rotterdammers die het lastig vinden om rond te komen te besparen op hun energierekening.

Energie besparen met een energiecoach

Energiecoaches zijn vrijwilligers die helpen bij het omlaag krijgen van de energierekening. In een aantal huisbezoeken wordt er gewerkt aan concreet resultaat, onder andere door de inzet van een persoonlijk energiebespaarpakket. Wilt u zelf aan de slag als energiecoach om anderen te helpen? Dan kunt u zich opgeven voor een tweedaagse training. Na de training kunt u direct aan de slag als energiecoach met ondersteuning van de Energiebank.

Nieuwsgierig?

U bent van harte welkom om op 7 maart kennis te maken. De Duurzaamheidswinkel is in Winkelcentrum Keizerswaard, Keizerswaard 80. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming