loading

VVE-010 past activiteitenprogramma aan

Vanwege de situatie rond corona past VVE-010 het activiteitenprogramma de komende weken aan. De cursus 'Rekenen aan zon' op 26 maart is geannuleerd. En de cursus 'Rotterdamse VvE's Met Energie' (RVME) die start op 1 april wordt gegeven als webinar, de deelnemers volgen de cursus thuis. Degenen die zich voor de cursussen hebben aangemeld worden per e-mail geïnformeerd.

De informatiebijeenkomst 'Hoe werkt de VvE, onderhoud, besluitvorming en geld' op 17 maart was al geannuleerd, net als de themadag 'VvE's' op 4 april in de WoonWijzerWinkel. Zodra de omstandigheden het toestaan plannen we alle geannuleerde bijeenkomsten opnieuw in.

Op advies van de Rijksoverheid werken de medewerkers van VVE-010 vanaf 16 maart zoveel mogelijk thuis. De balie is in ieder geval tot 6 april gesloten voor publiek. Ook alle VvE-vergaderingen die VVE-010 begeleidt zijn tot een nader te bepalen datum uitgesteld. Wij zijn tijdens kantooruren via de mail bereikbaar. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres, onderwerp en telefoonnummer en dan bellen wij u binnen een werkdag terug. Houd voor actuele informatie over onze activiteiten de website in de gaten.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming