loading

Subsidiebedragen SEEH tijdelijk verhoogd

Om particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaars (VvE's) tegemoet te komen zijn de subsidiebedragen voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) tijdelijk verhoogd. Vanwege de onzekere tijden door corona besloot minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) hiertoe.

De verhoging is een tijdelijke verhoging van 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren.

Aanvragen

  • SEEH voor particuliere woningeigenaren: particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor een verhoogd subsidiebedrag.
  • SEEH voor VvE: VvE's die na 1 juni 2020 een aanvraag voor energiebesparende maatregelen indienen, krijgen subsidie met het verhoogde tarief. Dit omdat de VvE's hun aanvraag indienen vóór de verbetering van hun gebouw.

Belangrijk is ook dat aanvragen uiterlijk op 31 december 2020 worden ingediend om in aanmerking te komen voor deze subsidieverhoging. De overige voorwaarden blijven voor beide SEEH-subsidieregelingen ongewijzigd.

Meer informatie op rvo.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming