loading

Themadag Zonnepanelen 12 september: offline én online

Op 12 september is er in de WoonWijzerWinkel de themadag 'Uw dak is geld waard'. VVE-010 organiseert hier een workshop over zonnepanelen. Vanwege corona bieden we de gelegenheid om zowel op locatie als vanuit huis deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Zonnepanelen zijn een goede investering. In de woning, het milieu én de eigen portemonnee. Hoe zit het met zonnepanelen als het dak onderdeel is van een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Kun je als lid zelf panelen leggen? En hoe organiseer je met andere eigenaren een gezamenlijk zonnesysteem? Om VvE's hierbij te helpen, organiseert VVE-010 de zonnepanelenworkshop. Deelnemers aan de workshop zijn welkom vragen te stellen over hun eigen situatie. Vanuit huis kan dit via de chatfunctie.

Het programma in de WoonWijzerWinkel is als volgt (met koffiepauzes):
9.00 – 9.30 uur Inloop met koffie en thee
9.30 – 10.30 uur Workshop over zonnepanelen voor VvE's, door een expert (namens VVE-010)
tot 13.00 uur Gelegenheid om in de hal te kijken en vragen te stellen aan de aanwezige adviseurs van de WoonWijzerWinkel en VVE-010

De deelnemers die de bijeenkomst vanuit hun eigen huis volgen, doen dit met hun computer, tablet of telefoon. Vóór aanvang krijgen de deelnemers een link toegestuurd om in te loggen op de online omgeving van de bijeenkomst. De offline en online bijeenkomst starten tegelijk.

Voor de deelnemers die naar de WoonWijzerWinkel komen, is er ruimschoots gelegenheid om in de showroom producten en materialen te bekijken.

Meer informatie over de themadag: www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Ja, ik wil me aanmelden voor de bijeenkomst in de WoonWijzerWinkel
Ja, ik wil me aanmelden voor het webinar

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming