loading

Deelnemers pilot gezocht: VvE-advies elektrisch laden

De gemeente Rotterdam beoogt een pilot te doen voor 'advies op maat' aan VvE's die oplossingen zoeken voor elektrisch laden. Drie VvE's kunnen dit advies krijgen door een externe adviseur. De adviseur neemt de VvE helemaal bij de hand om voor de eigen specifieke situatie te kijken naar de beste technische oplossing, een kostenraming te maken en een logische verdeling in kosten op te stellen. Ook is er aandacht voor draagvlak binnen de VvE.

Dit resulteert in een gedragen plan van aanpak, zodat de VvE handvatten heeft om een offerte bij een leverancier aan te vragen en kennis om de offerte te beoordelen. Voor de duidelijkheid: de gemeente zal niet de realisatie van laadpunten betalen, alleen het advies op maat.

Voorwaarden

Voor deelname dient de VvE te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • de VvE bestaat uit minimaal 8 appartementen;
  • de VvE heeft een eigen parkeergelegenheid en is niet afhankelijk van parkeren op publiek terrein;
  • er is minimaal 1 elektrisch rijder binnen de VvE die een laadpaal wil;
  • de VvE heeft de financi√ęle middelen om de laadinfrastructuur aan te leggen (exacte kosten en verdeling hiervan komen in het plan van aanpak aan de orde).

Interesse?

Heeft jouw VvE interesse om mee te doen aan de pilot? Stuur dan uiterlijk vrijdag 9 oktober een mailtje naar Cindy Welters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De startdatum van de pilot is begin november.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming