In gesprek over wonen in Reyeroord op 27 en 28 oktober

In Reyeroord is de gemeente Rotterdam volop aan de slag om te werken aan een mooie toekomst voor de wijk. Onderdeel daarvan is dat de wijk aardgasvrij wordt. We verwarmen nu de woning meestal met aardgas. Maar hoe lang blijven we dat nog doen? Daar krijgen alle appartementseigenaren in de toekomst mee te maken.

Het is slim als u, als inwoner van Reyeroord, met de VvE daar nu al over gaat nadenken. Welke stappen kan of moet de VvE zetten? En wat betekent dat voor de wijk? De gemeente Rotterdam en VVE-010 bieden hierbij een helpende hand. Tijdens kleinschalige, digitale bijeenkomsten op 27 en 28 oktober willen wij hierover graag met u in gesprek. Er zijn concrete vragen over hoeveel de aardgasvrije toekomst de VvE kost en hoe de 'ombouw' precies in z'n werk gaat. Maar dat zijn niet de enige punten van aandacht bij deze verandering. De aanpak in Reyeroord biedt ook kansen voor de wijk om het wonen in Reyeroord, naast duurzamer, ook prettiger en veiliger te maken.

De kleinschalige bijeenkomsten op 27 en 28 oktober zijn bedoeld voor de inwoners van Reyeroord. De bijeenkomsten staan gepland tussen 19.00-21.00 uur (27 okt) en 16.00-18.00 uur (28 okt) en vinden online plaats. Deelname is gratis. Per bijeenkomst worden maximaal 16 personen toegelaten. Daarom vragen we om u aan te melden via www.vve010.nl/activiteiten. Als het programma rond is, worden de bijeenkomsten online gezet.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming
loading