loading

Download: flyer agenda VVE-010 in 2021

De meeste activiteiten van VVE-010 voor 2021 zijn inmiddels gepland. Het ziet er naar uit dat we vanwege corona het eerste deel van het jaar nog moeten werken met webinars. Daar hebben we inmiddels positieve ervaringen mee opgedaan. Deze bijeenkomsten worden goed bezocht. En natuurlijk proberen we ze zo interessant mogelijk te maken. Hopelijk treffen we elkaar snel weer echt live.

Volgend jaar zijn er weer informatiebijeenkomsten over hoe de VvE werkt en over zonnepanelen. Terug van weggeweest: presentaties over isolatie. Ook bieden we cursussen over verduurzamen van het complex, voor zowel grote als kleine VvE's. Deze gaan dieper op de materie in. En er zijn zoals altijd 'specials' over bijvoorbeeld aardgasvrij wonen. Net als vorig jaar combineren we een aantal bijeenkomsten met themadagen van de WoonWijzerWinkel. Kortom, ook in 2021 weer een vol, gevarieerd en inspirerend programma.

Bekijk alle actuele bijeenkomsten in ons overzicht. Of download de flyer met de agenda 2021, met een beknopte toelichting op alle activiteiten. Iedereen is welkom gratis aan onze bijeenkomsten deel te nemen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming