loading

Nieuw webinar: Van grijs, plat vlak naar groen multifunctioneel dak (18 maart)

Hittestress en wateroverlast in de stad, je hoort er steeds vaker over. Ook is er het verlangen naar meer groen om ons heen. En we willen graag een gezonde leefomgeving creëren voor onszelf en onze kinderen. Het zijn de uitdagingen van deze tijd.

VVE-010 informeert graag over manieren om deze uitdagingen aan te gaan en groene wensen te realiseren. Een van die manieren is het duurzaam benutten van het daklandschap, dat smachtend ligt te wachten om vergroend te worden. Op veel van onze daken kan vergroening zelfs gecombineerd worden met waterberging, het opwekken van energie, wonen, werken en recreëren.

Meerwaarde voor VvE-daken

In Rotterdam is een behoorlijk percentage van het dakoppervlak onderdeel van een VvE. Daarom bieden we op 18 maart een nieuw webinar over dit onderwerp. Dit doen we samen met Rooftop Revolution dat Rotterdamse VvE's graag wil laten ontdekken wat er allemaal mogelijk is op de daken en hoezeer het loont om hierin te investeren. In het webinar laat zij ook ook zien hoe ze samen met VVE-010 kan helpen bij de aanpak, het participatieproces en het verkrijgen van inzicht in de kosten en de baten. Zo gaan we samen van grijs, plat vlak naar groen, multifunctioneel dak!

Het webinar wordt gegeven door o.a. DakenDiva Esther Wienese en Pamela Logjes en Jan Henk Tigelaar van Rooftop Revolution Rotterdam.

Meer informatie en deelnemen

(foto door Wolbert van Dijk, groen dak op VvE Gaffel Noord en Gaffel Zuid)

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming