loading

Op 13 april start cursus Milieucoach - ook voor VvE's!

Er start op dinsdag 13 april weer een (online) cursus Milieucoach. Het is een cursus van vier bijeenkomsten op de dinsdagochtenden 13 april, 20 april, 27 april en 4 mei (10.00 – 12.00 uur). Je kunt gratis deelnemen en worden opgeleid tot Milieucoach met het nieuwe cursusboekje. Aan het eind van de cursus krijgen de deelnemers een certificaat.

Met het certificaat kunnen milieucoaches voorlichting geven (dat is niet verplicht) in hun eigen netwerk. Zoals in de straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer met demonstratiemateriaal,  de besparingsladder en de opZuinig-quizz. De cursus gaat naast energie besparen en duurzaamheid in huis ook over het betrekken van je (mede)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is ook uiterst geschikt voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's), huurders en bewonersgroepen.

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming