Oproep VvE's: doe en denk mee tijdens Mathenesse TV op 13 april

De derde editie van Mathenesse TV met als thema ‘Duurzamer wonen’ vindt plaats op 13 april aanstaande. Het verduurzamen van je woning, hoe doe je dat eigenlijk? Wonen gaat niet alleen over binnen, maar ook over de buitenkant van de woning. Denk aan het dak, de gevels en ramen als ook het duurzamer maken door middel van isolatie. De eigenaar-bewoner maar ook de verhuurder is samen met de Vereniging van Eigenaars hiervoor verantwoordelijk.

Het derde webinar gaat over dit thema en alles wat erbij komt kijken. We gaan in op vragen als:

  • Waar ben je als huurder en eigenaar-bewoner verantwoordelijk voor?
  • Wat kun je doen aan het verduurzamen van je eigen woning?
  • Zijn er subsidies voor te krijgen?
  • En wat moet je eigenlijk met een VvE?

Doe mee

Mathenesse aan de Maas is op zoek naar bewoners en verhuurders die hun schouders willen zetten om de woningen in Oud Mathenesse te verbeteren en te verduurzamen. Wat past er bij het gebouw en is financieel haalbaar? Met studiogasten: aankoopmakelaar en VvE-specialist Mickey Starink, financieel expert Fiona Hamberg (Nationaal Warmtefonds) en Jelrik van der Sijde, ervaringsdeskundige van de pilot Beter wonen in Carnisse.

Laat je horen

Tijdens de online bijeenkomst delen bewoners, vastgoedeigenaren en diverse experts hun kennis. Ze delen ervaringen hoe de VvE te activeren en leuker te maken. Hoe het beste de woning te isoleren met inzicht in kosten en opbrengsten. En heel praktisch: wat is als eerste stap nodig voor het verbeteren van jouw woning.

Ben je nieuwsgierig, wil je meer weten of meedoen? Meld je dan aan vóór 12 april. De videoregistratie van deze bijeenkomst zal later ook te zien zijn op de website.

Meer informatie en aanmelden

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming
loading