Nieuw bij VVE-010: Dominique van Beugen, adviseur duurzaamheid

Even voorstellen... mijn naam is Dominique van Beugen, geboren en getogen in Rotterdam. Hier woon ik samen met mijn vriend en drie kinderen (15, 11 en 3). Ooit ben ik, na mijn studie Vastgoed&Makelaardij, begonnen bij Woonbron/Triant als verhuurmakelaar en VvE-beheerder. Vanuit die functies ken ik al een aantal collega's bij VVE-010. Dat helpt bij een vlotte start. Na wat omzwervingen, ook in het commerciële VvE-beheer, ben ik sinds mei weer terug bij een serviceorganisatie.

Ik vind heel veel verschillende dingen leuk. Het is dan ook een uitdaging om dit te combineren met mijn gezin/familie en vrienden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo volg ik momenteel een opleiding tot Register Taxateur. Om mijn dromen/wensen beter met mijn privéleven af te stemmen werk ik drie dagen per week.

Werken voor en met VvE's vraagt specifieke kennis en vaardigheden. Dat vind ik interessant. Je hebt met de "stenen" te maken, het financiële gedeelte, maar ook zeker met het menselijke aspect. Niet iedereen is gemaakt om boven/naast/onder elkaar te wonen en dit kan voor uitdagende situaties zorgen – zeker wanneer je daar het onderwerp verduurzaming aan toevoegt. Ik ben van mening dat je veel meer bereikt wanneer je met elkaar samenwerkt, goed geïnformeerd bent en voor elkaar open staat.

Als adviseur duurzaamheid zijn mijn werkzaamheden bij VVE-010 gericht op verduurzaming, leningen en subsidies. Ik zal VvE's en andere partijen zo goed mogelijk voorzien van informatie over deze onderwerpen en hen verder helpen met het verduurzamen van hun gebouw en de wijken, de samenwerking opzoeken en de partijen met elkaar proberen te verbinden. Kortom, als jouw VvE een verduurzamingsvraag heeft, kun je contact met me opnemen!

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

loading