Privacy

Jouw privacy is belangrijk voor ons bij VVE010. VVE-010 is een onafhankelijke stichting die Rotterdamse appartementseigenaren helpt bij het activeren en verduurzamen van hun Verenigingen van Eigenaars (VvE). Via onze website bieden wij diverse diensten aan. Daarbij verwerken we persoonsgegevens. In sommige gevallen werken wij daarbij samen met andere partijen. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met die persoonsgegevens. Persoonsgegevens verwerken en bewaren we daarom zorgvuldig.

In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens VVE-010 mogelijk van je online verzamelt en met welk doel. En uiteraard ook hoe we daarmee omgaan.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Als je de website van VVE-010 bezoekt, kunnen we persoonsgegevens van je verzamelen. Dit is nodig om gebruik te kunnen maken van onze diensten, zoals informatiebijeenkomsten, cursussen, advies of het ontvangen van nieuwsbrieven. Voorbeelden van persoonsgegevens die VVE-010 kan verwerken:
- je voor- en achternaam
- je adresgegevens
- je telefoonnummer
- je e-mailadres
- je IP-adres
- je bankrekeningnummer

Waarom heeft VVE-010 die gegevens nodig?

VVE-010 verwerkt jouw persoonsgegevens om contact met je op te kunnen nemen. Dat kan telefonisch, per e-mail en/of per post. En als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, dan gebruikt VVE-010 die gegevens alleen voor dat doel.

Hoe lang bewaart VVE-010 gegevens?

VVE-010 bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen dienst wordt geleverd.

Delen met anderen

VVE-010 verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden als dit noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Verder verstrekken wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Samenwerking met gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam is een belangrijke partner van VVE-010. VVE-010 ondersteunt de gemeente Rotterdam in haar beleid om de particuliere woningeigenaar te helpen bij het duurzaam onderhouden van de woning. Indien u een brief uit naam van de gemeente Rotterdam en VVE-010 ontvangt, dan is die afkomstig van de gemeente Rotterdam. VVE-010 is dan de uitvoeringsorganisatie. Vandaar dat u dan de contactgegevens van VVE-010 in de brief ziet staan. VVE-010 is door deze brief niet in het bezit van uw adresgegevens. U kiest er zelf voor om die gegevens bij VVE-010 achter te laten indien u gebruik gaat maken van de diensten van VVE-010.

Data websitebezoek

Op de website van VVE-010 worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. VVE-010 gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Techniek/apps van derden

We gebruiken ter ondersteuning van onze activiteiten:
Google Analytics, zie https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl
LinkedIn, zie https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Facebook, zie https://www.facebook.com/privacy/explanation/
Twitter, zie https://twitter.com/en/privacy
Instagram, zie https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content
Whatsapp, zie https://www.whatsapp.com/legal/

Deze lijst wordt geregeld vernieuwd, bezoek deze verklaring geregeld ter controle op wijzigingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. VVE-010 zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiligen

VVE-010 neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van VVE-010 maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Datalekprotocol

In geval er toch iets mis gaat, hanteert VVE-010 het volgende datalekprotocol om ervoor te zorgen dat de betrokkenen op de hoogte zijn van incidenten: bij een beveiligingsincident type datalek, worden de betrokkenen daarover geïnformeerd. Tevens wordt bepaald of de impact van dien aard is dat Autoriteit Persoonsgegevens dient te worden ingelicht.

Contact

Als je denkt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door VVE-010 verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met VVE-010 op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. vve010.nl is een website van VVE-010.

VVE-010 is als volgt te bereiken:
Post- en bezoekadres: Pleinweg 218d, 3083 EW Rotterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 24451731
Telefoon: 010 423 79 79
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.