loading

Duurzaamheidswinkel opent in IJsselmonde

Op donderdag 1 november 2018 is de officiële opening van de Duurzaamheidswinkel in winkelcentrum Keizerswaard in IJsselmonde. Bewoners, en dus ook VvE's, kunnen hier terecht voor advies en informatie over een duurzaam leven en een duurzame woning.

Wil je weten hoe ledverlichting werkt? Hoe je je huis het beste kan isoleren? Welke zonnepanelen geschikt zijn voor jouw huis of complex? Wat je met je afval kan doen? Of heb je een andere vraag over hoe jij duurzaam kunt wonen en leven? Vanaf donderdag kun je daarvoor terecht in de Duurzaamheidswinkel in winkelcentrum Keizerswaard.

In de winkel ben je op het juiste adres voor al je vragen over de onderwerpen circulair, groen, lucht, water, energie, wind en zon. De gemeente Rotterdam, de WoonWijzerWinkel en VVE-010 geven gratis advies en praktische tips over het verduurzamen van je woning en leefomgeving. En je ziet daar wat simpele energiebesparende maatregelen kunnen doen voor jouw portemonnee.

Openingstijden

De winkel is bedoeld voor alle bewoners van IJsselmonde, of je nu in een huur-, koop- of VvE-woning woont. Natuurlijk zijn bewoners uit andere stadsdelen ook van harte welkom. De winkel is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:30 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 16:30 uur.

Officiële opening

Wethouder Arno Bonte opent de Duurzaamheidswinkel officieel op donderdag 1 november. Voor dit feestelijke moment neemt hij ook een speciale gastspreker mee. Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 – 15:45 Welkomstwoord
15:45 – 16:00 Quiz
16:00 – 16:05 Officiële opening Duurzaamheidswinkel
16:05 – 16:30 Rondje door de winkel

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn.

Meer informatie over de duurzaamheidswinkel in IJsselmonde

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming