loading

VVE-010 en Zonnecoach gaan samenwerken - speciaal aanbod

VVE-010 helpt graag VvE's om zonnepanelen te plaatsen. Zo geven wij informatiebijeenkomsten en cursussen over zon om VvE's op weg te helpen. Die inzet gaan wij uitbreiden door samenwerking met de Zonnecoach van VvE Belang. Naast algemene voorlichting en advies door VVE-010 kun je als VvE ook terecht bij de Zonnecoach voor individuele begeleiding.

VvE Belang biedt nu de Quickscan Zonnepanelen aan waarbij globaal wordt gekeken naar vier aspecten:

  1. Dak. Met intelligente software en luchtfoto's van uw dak worden de mogelijkheden van zonnepanelen ingetekend en maken we een indicatie van hoeveel stroom die jaarlijks opwekken. We schenken ook aandacht aan bliksembeveiliging, valbeveiliging en interval vervanging dakbedekking.
  2. Elektra. Is er een aansluiting voor algemeen verbruik? Wat is het verbruik en de aansluitcapaciteit? Zijn er veranderingen te verwachten in het verbruik? En hoeveel appartementen zijn er met een individuele aansluiting?
  3. Juridisch. Van wie is het dak en hoe is de stemverdeling? Is er een groot-eigenaar? Is er een hoofd- en onder-VvE?
  4. Financieel. We maken een raming van de benodigde investering en geven aandacht aan stimuleringsregelingen, zoals saldering, SDE+ en postcoderoos.

Rapport basis voor burenoverleg

Bij aanvang van de quickscan maakt de zonnecoach telefonisch (of per video) contact met de VvE en ontvang je per e-mail een overzicht van benodigde gegevens van je VvE. Zodra de zonnecoach de gegevens heeft ontvangen en alles in kaart heeft gebracht, ontvang je per e-mail het Quickscanrapport. Dit wordt ook weer telefonisch (of per video) besproken. Zie voor meer informatie devvezonnecoach.nl. Met de uitkomsten van de quickscan kun je in gesprek gaan met je buren over de voordelen van zonnepanelen, wel zo makkelijk. 

Na de quickscan

Op basis van de uitkomsten van de quickscan kan de VvE bepalen of zij het hele traject met de Zonnecoach wil afnemen. Daarmee wordt het plan verder uitgewerkt en wordt de VvE geholpen bij het besluitvormingsproces binnen de VvE. Na de besluitvorming helpt de Zonnecoach bij de leveranciersselectie en realisatie. De quickscan kost de VvE € 195 inclusief BTW. Het vervolgtraject met intensieve begeleiding kost € 1895 (voor leden VvE Belang € 1795).

Speciaal aanbod

De eerste 10 Rotterdamse VvE's die de quickscan afnemen én die voor 31 december 2020 de Zonnecoach inschakelen voor het vervolgtraject, krijgen dit traject voor € 1700 (voor leden VvE Belang € 1600). De korting is gelijk aan de kosten van de quickscan. Die is dan (achteraf) dus gratis. Neem voor meer informatie over dit aanbod Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met VVE-010.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming