loading

VvE Netwerk Rotterdam van start

Vanaf vandaag kun jij jouw VvE aanmelden bij het VvE Netwerk Rotterdam. Het VvE Netwerk Rotterdam brengt VvE-bestuurders en andere actieve leden bij elkaar om kennis en ervaring te delen.

Het netwerk doet dit door VvE's met elkaar in contact te brengen en door praktische informatie van VvE's te delen. Het op- en uitbouwen van een netwerk van VvE's maakt het werk makkelijker, effectiever en hopelijk ook leuker! Het VvE Netwerk Rotterdam is een onafhankelijke organisatie: voor en door VvE's. Het netwerk heeft geen commerciële of andere belangen. Het enige belang is het ondersteunen van VvE's. Daarvoor wordt samengewerkt met onder meer de gemeente Rotterdam en VVE-010.

Wat gaat het netwerk doen?

Wat het netwerk wil opbouwen is:

  • Een website waarmee VvE's andere VvE's kunnen vinden op basis van bijvoorbeeld bouwjaar, wijk, grootte of nog andere kenmerken. Zo kunnen VvE's gericht aan andere VvE’s vragen stellen of informatie uitwisselen.
  • Best practices voor een aantal thema's. De taken van de beheerder/bestuurder/commissies, wie doet wat? Uitbestedingen, wie beslist, wie geeft opdracht?
  • Structureel overleg van VvE's met de gemeente Rotterdam, VVE-010 en andere relevante organisaties om samen sterk te staan in een stad waar wonen in hoogbouw voor heel veel inwoners de gewoonste zaak van de wereld is.

Pionieren

VvE Netwerk Rotterdam is nog flink aan het pionieren. Het netwerk is nu eenmaal de eerste en moet dus nog heel wat uitvinden. Het netwerk richt zich de komende tijd vooral op de doorontwikkeling naar een interactieve website die VvE's met elkaar in contact kan brengen en een website met gerichte informatie. Het doel is dat deze website in november van start gaat. De ontwikkeling van de website doet het netwerk zoveel mogelijk samen met VvE's.

Wil je volgen wat er gebeurt? Meld je dan aan op vvenetwerkrotterdam.nl! Wil je meedenken? Meld je dan ook aan en stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming