Eenvoudiger zonnepanelen op VvE-dak met de Zonnecoach

VVE-010 organiseert geregeld informatieve avonden met als thema 'Zonnepanelen en meer'. Lege daken zijn een kans voor de VvE! En vele VvE's zien die kansen. Er kan immers zelf schone elektriciteit opgewekt worden. VvE's die laten uitrekenen wat er op hun dak kan, staan vaak versteld van de mogelijkheden.

VVE-010 merkt dat VvE's na een informatiebijeenkomst enthousiast zijn. En dat enthousiasme heeft soms net een beetje extra ondersteuning nodig om daadwerkelijk de stap naar realisatie te zetten. Die ondersteuning biedt de Zonnecoach. De Zonnecoach kan ingehuurd worden om voor de VvE een quickscan te maken. Deze brengt in kaart hoeveel panelen er mogelijk zijn. Daarna kan de Zonnecoach door de VvE ingehuurd worden om het plan uit te werken, te begeleiden naar de ALV en helpen een leverancier te selecteren. Kortom, dit maakt zonnepanelen realiseren in de VvE een stuk eenvoudiger.

Speciale actie

De Zonnecoach is een initiatief van VvE Belang. Zonnecoaches zijn onafhankelijke adviseurs, zonder commerciële belangen. VVE-010 werkt hierin samen met VvE Belang. Een quickscan kost de VvE € 195. Het vervolgtraject kost de VvE € 1895 (voor leden VvE Belang € 1795). Tot eind 2021 hebben we een speciale actie. De Rotterdamse VvE's die een quickscan laten uitvoeren en vóór 31 december besluiten het gehele traject van de Zonnecoach af te nemen, krijgen de € 195 van de quickscan in mindering gebracht.

Zie voor meer informatie devvezonnecoach.nl of de website van VvE Belang. Om van het aanbod gebruik te maken kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opnemen met VVE-010.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Toestemming
loading