Verduurzamen

Heeft jouw Vereniging van Eigenaars (VvE) de wens om het pand energiezuiniger te maken? Een goed voornemen! Want gezond en comfortabel wonen gaan prima samen met minder onderhoudskosten en een lagere energierekening. Maar ga je investeren in zonnepanelen? Een groen dak aanleggen? Of toch eerst isoleren? En wat is haalbaar en hoe krijg je je buren mee? VVE-010 helpt bij het vinden van passende maatregelen en de beste aanpak.

Verduurzamen is altijd maatwerk. Het begint bij energiebesparing. En vervolgens zelf energie opwekken. Maar wat past bij de situatie van jouw woning en VvE? Wat zijn de ambitie en verduurzamingspotentie? Met welke maatregelen bereik je het meeste effect? Dat moet eerst in kaart gebracht.

Wil jouw VvE echt duurzame stappen zetten? Dan kun je bij ons terecht voor een adviestraject. VVE-010 helpt ambitieuze VvE’s bij het vinden van de beste aanpak.

Kan de VvE al die duurzame maatregelen wel opbrengen? Dat zijn ingewikkelde rekensommen. Investeringen in energiebesparing leveren uiteraard geld op, want de energierekening gaat omlaag. En vaak spaar je hiermee onderhoud in de toekomst uit. Belangrijke vraag is wat de gevolgen zijn voor de maandelijkse VvE-bijdrage. VVE-010 rekent met je mee.

loading